Algemene voorwaarden

Artikel 1 – Gioielli Design

1.1.

Gioielli-Design.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst.

KvK nummer: 71191348

BTW nummer: NL001569786B49

1.2.

Er wordt GEEN garantie gegeven op:

Schade en defecten die zijn ontstaan door draagschade. (bijv. vallen of stoten of als een sieraad geregen op elastiek knapt).
Wij raden ook altijd aan uw sieraad niet te strak te kopen. Deze moet bij normaal dragen veel af en aan, en dus wordt het elastiek uitgetrokken
Artikelen die gereinigd zijn door een chemisch product, waardoor het materiaal aangetast is.
Verkleuring door water, parfum, zeep, lotion, haarlak, zonnebrandcrème en bodylotion
Reparatie/aanpassing van het sieraad door derden.
Gioielli design sieraden worden niet geruild ivm met dragen en hygiëne

1.3.

Gioielli-Design.nl is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

1.4.

Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

1.5.

Sinds 5 juni 2012 is Gioielli-Design.nl verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hier meer over in onze Cookie Policy.

1.6.

Gioielli-Design.nl is verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.7.

Gioielli-Design.nl heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, om zich in te dekken tegen eventueel onterechte aansprakelijkheid die er wordt geclaimd door een klant.

1.8.

Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, sta ik u graag te woord.
Alle sieraden worden in eigen atelier met de hand gemaakt.

Artikel 2 – De overeenkomst

2.1.

De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij Gioielli-Design.nl heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL Paypal, Creditcard of Directe bankoverschrijving of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van

14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door Gioielli-Design.nl, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

2.2.

De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

2.3.

Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per e- mail van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.

2.4.

Wij zijn aan u verplicht het product of artikel binnen 4 dagen aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan via email op de hoogte brengen.

2.5.

De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in Nederland. De

kosten die voor een verzending naar een adres in het buitenland in rekening worden gebracht, zijn voor u zichtbaar wanneer u de adres gegevens invoert.

 

Artikel 3 – Garantie

3.1 Indien Gioielli-Design.nl producten aan de afnemer levert, is Gioielli-Design.nl nimmer tot een verdergaande garantie ten opzichte van de afnemer gehouden dan waarop Gioielli-Design.nl ten opzichte van haar toeleverancier aanspraak kan maken. Garantietermijn zal altijd duidelijk op de factuur worden aangegeven.
Reclamaties wegens uiterlijk waarneembare gebreken moeten conform de contractvoorwaarden, doch uiterlijk binnen 7 (zeven) dagen na ontvangst van de goederen door de opdrachtgever schriftelijk worden ingediend. Reclamaties welke door Gioielli-Design.nl na het verstrijken van deze termijn worden ontvangen, behoeven niet door Gioielli-Design.nl in behandeling te worden genomen.

3.2 Gioielli Design gebruik alleen de beste materialen metaal DQ kwaliteit(Designers kwaliteit) en veel RVS dit omdat dit het mooiste blijft! het is wel aanbevolen om niet met de sieraden te slapen of te zwemmen , met water in aanraking komen is nooit aan te raden voor sieraden!