Over ons

Wie ben ik?

Mijn naam is Eveliene woonachtig in Maassluis,ik maak al een paar jaar sieraden en accessoires Ibiza en Gipsy style.
Persoonlijk hou ik hier veel van en is er zeer weinig te koop in deze style in de winkels!dit was voor mij een reden om het zelf te gaan maken.
Vooral voor de strandliefhebber of als je op vakantie gaat is dit een musthave een echte eyecatcher!
Ik maak alles alleen en alles met de hand en in beperkte oplage u heeft dus altijd iets zeer unieks in handen.
Mocht er iets niet in voorraad zijn wordt het uiteraard voor u gemaakt dit kan wel tijdrovend zijn vooral de strand accessoires dus houd u er rekening mee dat ik er dan 2 a 3 dagen mee bezig bent.
Ook kunt u zelf iets te wensen hebben wilt u iets in een andere kleur of wilt u ergens andere accessoires aan hebben kunt u mij mailen en maak ik ze naar uw wens.
Ik gebruik alleen de beste materialen metaal DQ kwaliteit(Designers kwaliteit) en veel RVS dit omdat dit het mooiste blijft! het is wel aanbevolen om niet met de sieraden te slapen of te zwemmen , met water in aanraking komen is nooit aan te raden voor sieraden! Naast het sieraden maken heb ik ook altijd gewerkt maar nu neem ik de grote sprong ik ben gestopt met werken om mij geheel te kunnen richten op mijn sieradenlijn!ik wil het ook alleen blijven doen en dit is niet te doen naast een baan inmiddels ben ik zover dat ik een webshop ben begonnen met de naam Gioielli Design.Ik kan alleen maar hopen dat u net zo enthousiast bent als mij.Ik hoop nog veel bijzondere en unieke sieraden en accessoires te kunnen maken natuurlijk maak ik ook minder ingewikkelde sieraden er is dus keuze genoeg voor elke leeftijd en iedere smaak.