Retourneren en verzenden

Voor alle bestellingen rekenen wij geen verzendkosten !

Bestellingen worden verzonden als brievenbuspakket, mits ze door de brievenbus geleverd kunnen worden.

Let op!: Brievenbuspakketten kunnen een iets langere levertijd hebben dan reguliere pakketten.

PostNL Pakketdienst

Wij versturen onze Gioielli-Design.nl pakketjes met de PostNL Pakketdienst. Je ontvangt van de PostNL aan het einde van de dag een track en trace nummer, zodat je kunt volgen waar jouw pakket op dat moment is. Let op: tijdens feestdagen kan de bezorging van jouw pakket door de PostNL vertraging op lopen door aanhoudende drukte.

Retourneren

U hebt recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen naar ons. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd inclusief de verzendkosten. De kosten voor retour van u thuis naar de Gioielli-Design.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Gioielli-Design.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Gioielli-Design.nl

Het artikel dient in de originele verpakking opgestuurd te worden na aanmelding via ons Email adres info@Gioielli-Design.nl. Wij streven ernaar om een retourzending binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Na de verwerking ontvangt u bericht. Gioielli-Design.nl streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Verzendkosten en aansprakelijkheid voor retourzendingen per pakketdienst zijn voor de rekening van de klant. Indien het artikel in goede staat is ontvangen, versturen wij de nieuwe bestelling (indien gewenst) of stort Gioielli-Design.nl het aankoopbedrag terug op de rekening.

Retouradres:

Gioielli Design
Willem Landrelaan 20
3144LH Maassluis
Nederland

Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Gioielli-Design.nl is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!